Mitä isoa ja pientä on juuri nyt tekeillä?

Lue Kulttuuriosuuskunta Uulun uusimmat mietteet ja kuulumiset. Uutispalstalle päivittyvät tiedot niin muskari-ilmoittautumisista kuin tulevista tapahtumista.

SÄV/SAN-festivaali 29.–30.3.2019!

SÄV/SAN-festivaali tuo skotlantilaisen folktähden Alasdair Robertsin Telakalle!

Kuudetta kertaa järjestettävä lauluntekijätapahtuma Säv/San – International Singer & Songwriter Festival on jälleen lauluntekemisen ytimessä Tampereen Telakalla 29.–30.3.2019.

Festivaalin itseoikeutettuna pääesiintyjänä lavalle kapuaa perjantaina skotlantilainen Alasdair Roberts. Vuonna 1997 levytysuransa aloittanut Roberts on ilmiömäinen lauluntekijä, jonka vetävät, tuoreet ja pysyvästi ajankohtaiset kappaleet nousevat vahvasti Brittein saarten maaperästä. Hänen kitaransoittonsa on lämmintä ja välitöntä, ja hän kertoo tarinoitaan antautuvalla otteella. Alasdairin levyt ovat saaneet ylistäviä arvioita, ja hän tekee paljon yhteistyötä muiden muusikoiden ja taiteilijoiden kanssa – heidän joukossaan mm. ensimmäisellä SÄV/SAN-festivaalilla esiintynyt Emily Portman!

Suomalaisten lauluntekijöiden kermaa festivaalilla edustavat Berg–Hermaja-duo, tunnettuja ylistetyistä Hullu Ruusu ja Rosita Luu -yhtyeistä; tamperelainen alakulttuurivaikuttaja Maria Mattila aka Mara Balls; toista levyään valmisteleva ja kovassa nosteessa oleva näyttelijä-laulaja Antti Autio; aina ihana jyväskyläläinen Muuan Mies sekä helsinkiläinen ukulelen ja loopperien voimaan luottava Elsi Sloan.

Tervetuloa pysähtymään laulujen äärelle!

OHJELMA

Pe 29.3.2019                    La 30.3.2019

Alasdair Roberts (SCO)    Berg–Hermaja (Hullu Ruusu, Rosita Luu)

Antti Autio                         Muuan Mies

Maria Mattila                    Elsi Sloan

SÄV/SAN – International Singer & Songwriter Festival. Kulttuuritalo Telakka, Tullikamarin aukio 3, Tampere.

Liput: 15€/päivä, 25€/2 päivää, ennakkoliput myy lippu.fi

SÄV/SAN-festivaalin tuottaa Kulttuuriosuuskunta Uulu (www.uulu.fi)

Lisätietoja:

www.savsanfestival.fi

www.facebook.com/savsanfestival

https://www.facebook.com/events/2244468609210634

info@savsanfestival.fi

Haastattelupyynnöt: Lari Aaltonen / 050 383 4183

By |2019-03-18T09:36:41+03:0018/03/2019|Ajankohtaista|

Kulttuuriosuuskunta Uulu on Vuoden tuottaja!

TIEDOTE 11.1.2019

Vapaa julkaistavaksi heti

Tamperelainen Kulttuuriosuuskunta Uulu on Vuoden tuottaja!

Tavastia-klubilla juhlittiin Suomen toista Etnogaalaa torstaina 10.1.2019. Tilaisuudessa palkittiin ansioituneita kansan- ja maailmanmusiikin sekä kansantanssin tekijöitä.

Vuoden tuottaja -palkinnon pokkasi Kulttuuriosuuskunta Uulu, vuonna 2003 perustettu etnomusikologien ja muiden kulttuurialan ammattilaisten yritys. Uulu perehdyttää sekä lapsia että aikuisia Suomen ja maailman musiikkikulttuureihin yli 700 työpajan ja konsertin vuositahdilla. Yritys toimii koko Suomessa ja välillä ulkomaillakin.

Uulun toiminta muodostuu kouluttamisesta, esiintymisestä, soitinrakennuksesta, taiteen perusopetuksesta, studiopalveluista, tapahtumatuotannosta sekä erilaisista hankkeista. Osuuskunta pyörittää Kulttuurikeskus Uulua Tampereella sekä valtakunnallista Liikkuvaa lastenkulttuurikeskusta.

Raati perusteli valintaansa näin:

Vuoden tuottaja on ansioitunut kansan- ja maailmanmusiikin koulutuksen kehittäjänä. Heidän pitkäjänteinen työnsä ja laaja-alainen kansanmusiikkikentän palvelu on auttanut heitä vakiinnuttamaan asemansa yhtenä maamme merkittävistä kansan- ja maailmanmusiikin koulutusta järjestävistä organisaatioista. Heidän toimintansa on valtakunnallista, ammattimaista ja mikä tärkeintä, heidän koulutuksensa lähtee siitä, että jokainen ihminen on musikaalinen.

Yleisradio striimasi gaalan ja se on nähtävillä Yle Areenassa: areena.yle.fi/1-50027364 Etnogaalan järjesti Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskus (KEK) yhteistyössä useiden muiden alan kansallisten toimijoiden kanssa.

Painolaatuisia kuvia Uulun toiminnasta:

https://drive.google.com/open?id=1ojHQCgbHqt2MyrqQeq5OKX0ZUHYl1SNg

LISÄTIETOJA

Joonas Keskinen

Hallituksen puheenjohtaja

040 589 6601

joonas.keskinen@uulu.fi

www.uulu.fi

www.etnogaala.fi

By |2019-01-14T10:06:12+03:0014/01/2019|Ajankohtaista|

Ilmoittautuminen Musiikkikoulu Uulun kevätlukukaudelle 2019 avattu!

Kevätlukukauden 2019 ilmoittautuminen on nyt auki kaikelle kansalle osoitteessa https://uulu.eepos.fi. Luvassa on monenlaista uutta ja vanhaa – suosittuja muskareita kaikenikäisille ja soitinopetus jatkuu mm. laulun, ukulelen, viulun, kanteleen, jouhikon ja lyömäsoittimien merkeissä. Opetusta on niin lapsille kuin aikuisillekin – tutustu tarjontaan osoitteessa http://www.uulu.fi/musiikkikoulu!

Monessa muskarissa ja soitinopetusryhmässä on vielä tilaa uusille oppilaille. Myös bulgarialaisen laulun kuoroon, oldtime/bluegrass-bändiin ja kansanmusiikkiyhtyeeseen mahtuu hyvin!

Lisäksi kevään mittaan on tulossa monenlaisia lyhytkursseja eri aiheista. Lisätietoja kaikista oppiaineista, lukujärjestyksistä, opettajista, lyhytkursseista ja hinnoista löytyy osoitteesta http://www.uulu.fi/musiikkikoulu.

Tykkää myös Musiikkikoulu Uulun Facebook-sivusta osoitteesta https://www.facebook.com/uulumusiikkikoulu/ niin pysyt kärryillä tapahtumista ja toiminnasta!

Erinomaista joulua ja uutta vuotta, tervetuloa opiskelemaan keväällä 2019!

viuluoppilaita2016
By |2019-01-14T10:08:07+03:0010/12/2018|Ajankohtaista|

Kulttuuriosuuskunta Uulu on ehdokkaana vuoden tuottajaksi Etnogaalassa!

Uulu on ehdokkaana vuoden tuottajaksi Etnogaalassa!

-> http://www.etnogaala.fi/ehdokkaat/

“Suomen toisen Etnogaalan palkintoehdokkaat on valittu. Kansanmusiikin, maailmanmusiikin ja kansantanssin huiput palkitaan Etnogaalassa Tavastialla 10. tammikuuta 2019.

Etnogaalassa palkitaan kansanmusiikin, maailmanmusiikin sekä kansantanssin mielenkiintoisia ja ansioituneita toimijoita seitsemässä kategoriassa. Ammattilaisraadit ovat valinneet kolme ehdokasta jokaiseen kategoriaan yleisön ehdotusten joukosta.”

Uulu on otettu ehdokkuudesta ja onnittelee myös upeita muita ehdokkaita!

Vuonna 2018 Kulttuuriosuuskunta Uulu täyttää 15 vuotta!

Kulttuuriosuuskunta Uulu on vuonna 2003 perustettu etnomusikologien ja muiden kulttuurialan ammattilaisten yritys. Uulu perehdyttää sekä lapsia että aikuisia Suomen ja maailman musiikkikulttuureihin yli 700 konsertin ja työpajan vuositahdilla. Monipuolinen toiminta muodostuu kouluttamisesta, esiintymisestä, soitinrakennuksesta, taiteen perusopetuksesta, studiopalveluista, tapahtumatuotannosta sekä erilaisista hankkeista. Osuuskunta pyörittää Kulttuurikeskus Uulua Tampereella sekä valtakunnallista Liikkuvaa lastenkulttuurikeskusta. Toiminnan perustana on jokaisen oikeus luovuuteen ja musikaalisuuteen, itse tekeminen, kokemuksellisuus sekä ajatus musiikin kulttuurilähtöisyydestä.

By |2018-09-20T12:04:47+03:0020/09/2018|Ajankohtaista|

Ilmoittautuminen Musiikkikoulu Uulun syyslukukaudelle 2018 avattu!

Syyslukukauden 2018 ilmoittautuminen on nyt auki kaikelle kansalle osoitteessa https://uulu.eepos.fi. Luvassa on monenlaista uutta ja vanhaa – suosittuja muskareita kaikenikäisille ja soitinopetus jatkuu mm. kitaran, ukulelen, viulun, flamencokitaran, jouhikon ja lyömäsoittimien merkeissä. Kursseja on niin lapsille kuin aikuisillekin – tutustu tarjontaan osoitteessa http://www.uulu.fi/musiikkikoulu!

Syksyllä Musiikkikoulu Uulussa aloittaa peräti neljä uutta opettajaa: Kielo Kärkkäinen tulee opettamaan laulua, Hanna Ryynänen kanteletta, Terho Asikainen viulua ja jouhikkoa (Heinin sijaisena) sekä Joonas Ojajärvi sähköbassoa. Lisäksi muita uusia oppiaineita ovat mm. mandoliini (Marko Niittymäki) sekä kaksi yhtyettä: kansanmusiikkiyhtye (Hanna) sekä oldtime/bluegrass-yhtye (Marko).

Lisäksi tulossa on monenlaisia lyhytkursseja eri aiheista (tällä hetkellä avoinna mm. vapaamittaisen musiikin kurssi, kantelekurssi, säestä viululla -kurssi, tulossa esim. flamencolaulukurssi, kurkkulaulukurssi, jouhikkokurssi…). Lisätietoja kaikista oppiaineista, lukujärjestyksistä, opettajista, lyhytkursseista ja hinnoista löytyy osoitteesta http://www.uulu.fi/musiikkikoulu.

Lisäksi Musiikkikoulu Uulu sai oman Facebook-sivun, se löytyy puolestaan osoitteesta https://www.facebook.com/uulumusiikkikoulu/ – mene ja tykkää, niin pysyt kärryillä toiminnasta!

Erinomaista kevättä kaikille, ja tervetuloa opiskelemaan syksyllä 2018!

viuluoppilaita2016
By |2018-05-07T14:47:50+03:0007/05/2018|Ajankohtaista|

SÄV/SAN-festari jälleen 23.–24.3.2018!

SÄV/SAN on laulun- ja biisintekijyyteen keskittyvä festivaali, joka järjestetään Tampereella viidettä kertaa 23.–24.3.2017. Ohjelma esittelee lauluntekijöitä eri genreistä ja erilaisista lähtökohdista ja keskittyy bändisovituksien sijasta itse sävellyksiin ja sanoituksiin. Suurin osa artisteista esiintyy soolona, tuoden itse kappaleen lähelle yleisöä ja haastaen kuuntelemaan sen ydintä. Festivaalin tapahtumapaikkana toimii Kulttuuritalo Telakka.

Esiintyjät: Yari, Milla Rumi, Viitasen Piia, Nikolai Blad, Kanerva ja Rosa Jules!

Katso ohjelma ja lisätiedot festivaalin sivuilta >>

Ennakkoliput myy Tiketti!

By |2018-03-22T10:05:19+03:0022/03/2018|Ajankohtaista|

Tykätään! -somekampanja hyvän mielen puolesta, ankeutta vastaan

Kyllästyttääkö nettiviha ja trollaus? Tykätään! on somekampanja hyvän mielen puolesta, ankeutta vastaan. Ystävänpäiväksi 14.2.2018 julkaistussa kampanjassa kuullaan eri ikäisten lasten, nuorten ja aikuisten ajatuksia siitä, mitä ystävyys merkitsee ja mikä on oikeasti elämässä tärkeää.

Tutustu musiikkivideoihin ja muihin materiaaleihin tarkemmin kampanjasivulla. Tykkää ja jaa niille, joiden kanssa sinulla on mukavaa. Täytetään some vaihteeksi hyvällä mielellä!

Tykätään!

By |2018-02-14T13:36:41+03:0014/02/2018|Ajankohtaista|

UULUN 15. TOIMINTAVUOSI KÄYNNISTYI KOHISTEN

Uulun 15. toimintavuosi tuo mukanaan uutta ja vanhaa. Konsertti- ja työpajaohjelmisto koostuu koko juhlavuoden 2018 ajan kaikkein suosituimmista Uulun ohjelmista. Ohjelmistossa mukana on vain yksi uusi kokonaisuus, Matkustan ympäri maailmaa, jota on jo tammikuussa esitetty sekä ikäihmisille että lapsille. Musiikkikoulu Uuluun uusia tuulia tuovat mm. säännöllinen ukulelen opetus ja erilaiset lyhytkurssit. Kotio-hanke, jossa kehitetään suomen kielen ja kulttuurin opetusta maahanmuuttajille taiteiden avulla jatkuu koko vuoden. Uulu hyväksyttiin loppuvuodesta 2017 mukaan Suomen lastenkulttuurikeskusten liittoon ja Uulu kehittää koko vuoden 2018 liikkuvan Lastenkulttuurikeskuksen mallia OKM:n rahoituksella.

 

Uulun karavaani suuntaa erityisesti sinne, missä lastenkulttuuri ja sen asema kaipaa vahvistusta! Kartoitamme toimintamuotoja joille on tarvetta, esittelemme olemassaolevia malleja työpajoissa ja konserteissa sekä koulutamme paikallisia tekijöitä. Liikkuva lastenkulttuurikeskus luo kanavia tukea ja edistää lasten ja nuorten hyvinvointia.

 

Uulun Liikkuva lastenkulttuurikeskus on
– monitaiteinen. Omin alueemme on musiikki ympäri maailman, mutta mukanamme kulkee myös sirkuksen, sanataiteen, kuvataiteen, teatterin, elokuvan sekä muotoilun ja käsityön ammattilaisia.
– moninainen ja monikulttuurinen. Kannustamme kansainvälisyyteen ja kohtaamisiin! Yhteisymmärrystä luodaan esimerkiksi paikallisten ja maahanmuuttajalasten yhteisten taidetuokioiden avulla.
Uululaiset powwow-rummun ympärillä
By |2018-02-02T16:40:38+03:0001/02/2018|Ajankohtaista|

Lyhytkursseja Musiikkikoulu Uulussa!

Tervetuloa opiskelemaan, lyhyesti tai pitkän kaavan kautta! Musiikkikoulu Uulun järjestämät lyhytkurssit löytyvät nyt Uulun sivuilta musiikkikoulun alta osoitteesta www.uulu.fi/musiikkikoulu/lyhytkurssit.

Ilmoittautuminen lyhytkursseille – kuten muihinkin Musiikkikoulu Uulun opintoihin – tapahtuu sähköisellä Eepos-järjestelmällä osoitteessa https://uulu.eepos.fi.

Näiden lisäksi kurssit ja muut tapahtumat löytyvät Uulun Facebook-sivuilta osoitteessa https://www.facebook.com/uulu.fi.

Tervetuloa kursseille ja opiskelemaan musiikkikouluun!

By |2018-01-25T11:05:56+03:0025/01/2018|Ajankohtaista|

Musiikkikoulu Uulun kevätlukukauden ilmoittautuminen käynnissä!

Musiikkikoulu Uulun kevätlukukauden 2018 ilmoittautuminen on nyt auki kaikelle kansalle!

Tule muskareihin (vauvamuskari/perhemuskari/soitinmuskari) tai opiskelemaan viulua, ukulelea, jouhikkoa, kitaraa, flamencokitaraa, lyömäsoittimia tai osallistu erilaisille lyhytkursseille!

Ilmoittaudu osoitteessa https://uulu.eepos.fi -> Hakeudu oppilaaksi. Opetus on taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista ja oppilaita otetaan sisään ilmoittautumisjärjestyksessä ilman pääsykokeita. Musiikkikouluumme ovat tervetulleita niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Et tarvitse aikaisempaa soitto- tai laulukokemusta. Opetus tapahtuu pääasiassa ryhmissä, mutta voit kysyä myös yksityistunteja. Uulun musiikkikoulussa on kansanmusiikin ja maailman eri musiikkikulttuurien painotus. Tervetuloa opiskelemaan!

Lisätietoja musiikkikoulun oppiaineista, opetusohjelmasta, hinnoista ja opettajista löydät osoitteesta http://www.uulu.fi/musiikkikoulu

Kuva on syyslukukauden 2017 loppukonsertista.

By |2017-12-11T10:58:05+03:0011/12/2017|Ajankohtaista|

Encounters metodiopas on nyt julkaistu!

Uulun valtakunnallisessa Encounters-hankkeessa tuotettu metodiopas ja julkinen raportti on nyt julkaistu. Metodiopas ja raportti löytyvät Uulun sivuilta osoitteesta: http://www.uulu.fi/encounters. Hanke jatkuu ainakin syksyn 2017 ajan konserttisarjana Pirkanmaalla.

Uulu on myös mukana Lasten ja nuorten säätiön Kotio-hankkeessa, jossa luodaan kielenopetusmenetelmiä taiteen avulla. Kotio-hankkeeseen voi tutustua  osoitteessa: http://www.nuori.fi/toiminta/kotio/

By |2017-12-11T11:15:27+03:0014/09/2017|Ajankohtaista, Encounters|

Musiikkikoulu Uulun syyskauden 2017 ilmoittautuminen käynnissä!

Uulun musiikkikoulussa yhdistyvät eri musiikin tyylit, maat ja mantereet, aurinkokunnat ja galaksit! Tarjolla on muskareita joka lähtöön (myös aikuisille!), ja instrumentteina voi opiskella mm. viulua, lyömäsoittimia, kitaraa ja flamencokitaraa, laulua sekä jouhikkoa. Tulossa on myös erilaisia lyhytkursseja pitkin vuotta.

Tulevana lukuvuonna teemme yhteistyötä Tampereen Suzukikoulun kanssa, joka siirtää osan toiminnastaan Kulttuurikeskus Uuluun. Yhteiskursseina on mm. musiikin perusteiden opetusta.

Opetus järjestetään Kulttuurikeskus Uulun tiloissa 28.8. alkaen Tampereen Tammelassa osoitteessa Erkkilänkatu 11, C-rappu, 4. krs.

Ilmoittaudu osoitteessa https://uulu.eepos.fi. Tarkempia tietoja oppiaineista ja musiikkikoulun toiminnasta löydät osoitteesta http://www.uulu.fi/musiikkikoulu. Tervetuloa mukaan!

By |2017-12-07T12:05:26+03:0002/05/2017|Ajankohtaista|

Joulumyyjäisiä! Konsertteja! Musiikkikouluilmoittautumiset käynnissä!

JoulukuussaSami Kukka Uulun uusissa tiloissa PMK-talolla järjestetään kaksi konserttia sekä joulumyyjäiset.

Myyjäispäivät ovat: 10.12.2016 klo 12–16 sekä 11.12.2016 klo 12–16

Lisäksi myyntitiski on auki kahden joulukuussa järjestettävän konsertin aikana:
16.12.2016 klo 16–20 + Varaus-klubi #3 klo 19 / Sami Kukka / Liput 10€ (https://www.facebook.com/events/1818370428435385)

sekä

17.12.16 klo 16–20 + Eclipse jazz club klo 19 / Mikko Innanen & Simo Laihonen -duon levyjulkkarit / Liput 10€

Joulukuun alussa avautui myös ilmoittautuminen keväälle 2017 Uulun musiikkikouluun. Ilmoittaudu Musiikkikoulu Uulun opetukseen tästä: https://uuluilmo.eepos.fi

By |2017-12-07T12:05:26+03:0028/11/2016|Ajankohtaista|

Uulun Biisinikkarit-orkesterin ensimmäinen levy on ulkona!

Biisinikkarit-orkesteri koostuu Kulttuuriosuuskunta Uulun muusikoista, jotka ovat yhdessä pirkanmaalaisten päiväkoti- ja koululaisryhmien kanssa kehitelleet uudenlaisen konseptin lasten omien tarinoiden esittämiseksi. Orkesteri esittää lasten kanssa Biisinikkarit-työpajoissa yhdessä tehtyjä lauluja. Orkesterin kokoonpanossa on laulaja, sähkökitara, sähköbasso ja vaihtuvia soittimia eri puolelta maailmaa. Orkesteri soittaa keskenään hyvin eri tyylisiä kappaleita, koska tyylilajit kappaleisiin ovat lasten keksimiä – tyylilajit vaihtelevat suomalaisesta humpasta kiinalaiseen räppiin. Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto on juuri tullut painosta! Levy julkaistaan Virta Vie Pyynnikki-tapahtuman perhepäivässä 14.8. Biisinikkarit orkesteri esiintyy klo 14.00! Levy tulee myyntiin myös Uulun nettikauppaan.

KUUNTELE NÄYTE LEVYLTÄ!

Biisinikkarit-160614-2923

By |2017-12-07T12:05:26+03:0010/08/2016|Ajankohtaista, Uncategorized|

Opiskele Musiikkikoulu Uulussa!

Uulun musiikkikoulussa yhdistyvät eri musiikin tyylit, maat ja mantereet, aurinkokunnat ja galaksit!

Tervetuloa Uulun musiikkikouluun tutustumaan kansanmusiikin saloihin tai hiomaan taitojasi soitinopetukseen.

Suosittujen perhe-, vauva- ja soitinmuskareiden lisäksi meillä voit opiskella myös viulun, kitaran tai jouhikon soittoa, laulua sekä rumpuja ja lyömäsoittimia! Lapsille on lisäksi tarjolla pienkanteleiden soittoa ja aikuisille oma aikuisten muskari! Lisäksi järjestämme erilaisia lyhytkursseja pitkin vuotta.

Musiikkikouluumme ovat tervetulleita niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Et tarvitse aikaisempaa soitto- tai laulukokemusta. Opetus tapahtuu pääasiassa ryhmissä, mutta voit kysyä myös yksityistunteja. Emme järjestä pääsykokeita, vaan opiskelijat hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tutustu oppiaineisiin ja opettajiin! Uusina opettajina syksyllä 2016 aloittavat Simo Laihonen lyömäsoitinopettajana sekä Heini Saari-Korpela viulunsoitonopettajana.

Opetuksemme on taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista.

Lukuvuosi 2016–2017: syyslukukausi 29.8.–9.12. ja kevätlukukausi 9.1.–12.5.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2016–2017 on käynnissä ja päättyy 19.8.2016. ILMOITTAUDU SUORAAN OPETTAJILLE, yhteystiedot mm. täällä: http://uulu.fi/palvelut/musiikkikoulu/koulun-yhteystiedot/

 

Lisätiedot: Lari Aaltonen / lari@uulu.fi / 050 383 4183

By |2017-12-07T12:05:26+03:0006/06/2016|Ajankohtaista|

Kanta dAb dAb (NEPAL) Tampereella – workshop ja konsertti 7.6.2016

Uulu järjestää nepalilaisen musiikin workshopin ja VARAUS-klubin konsertin nepalilaisen Kanta dAb dAb -yhtyeen kanssa 7.6.2016! Tervetuloa! Kurssille ilmoittaudutaan osoitteeseen lari@uulu.fi, VARAUS-klubille osoitteeseen varaus@uulu.fi. Lisätietoja alla.

 

Workshop

Kurssille saa osallistua omalla instrumentilla tai saapua vain paikalle kuulemaan ja oppimaan eteläaasialaisesta musiikista.

Musical Journey Through Nepal

Nepal is a country of cultural diversity and harmony. Various ethnic groups have their own musical traditions and instruments. Come and experience the music from the majestic Himalayas and hills to the splendid plains of terai and its diverse ethnical music cultures. You will be have amazing Kanta dAb dAb –trio (www.kantadabdab.com) as your tour guide. You can participate with any instrument and you don’t need any previous experience on Nepali music.

The band was formed in 2013 by three musicians with more than two decades of influencing on the Nepalese music scene: Mr. Sunit Kansakar (Sitar), Mr. Nikhil Tuladhar (Percussions) and Mr. Rizu Tuladhar (Bass).

Kurssin aika: 7.6.2016 klo 12–16
Kurssin hinta: 50€
Paikka: Uulutalo, Pispala, Tampere

Ilmoittaudu kurssille osoitteeseen lari@uulu.fi.

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/548928075313390/

Kurssi on osa Musiikkikoulu Uulun opetustarjo