Mitä isoa ja pientä on juuri nyt tekeillä?

Lue Kulttuuriosuuskunta Uulun uusimmat mietteet ja kuulumiset. Uutispalstalle päivittyvät tiedot niin muskari-ilmoittautumisista kuin tulevista tapahtumista.

Uulun mesenaattikampanja

Tervetuloa Uulun tukijoiden joukkoon! Mesenaattikampanjamme on auennut – vastikkeina löytyy kaikkea kivaa hienoista Uulu-paidoista fanikuviin, julmuihin ja skeittikanteleisiin!

Toivomme eri mesenaattien turvaavan toimintaamme ja auttavan meitä toteuttamaan työtämme ensi syksynä neuvoloissa, päiväkodeissa, kouluissa ja palvelutaloissa ympäri Suomea, sillä kulttuuribudjetit ympäri maata ovat koronan takia tiukoilla. Ammattilaisten tuottaman laadukkaan kulttuuritoiminnan tarve ei kuitenkaan ole kadonnut minnekään. Tukemalla Uulua tuet myös taiteen perusopetusta Tampereella, soitinrakennusta, tapahtumatoimintaa… kaikkea mahtavan monipuolista taide- ja kulttuuritouhua! Lisäinfoa Uulun toiminnasta löytyy näiltä sivuilta eli osoitteesta www.uulu.fi

Kurkista siis sivulle https://mesenaatti.me/1633/korona-aid-uulu-kuuluu ja katso mitä kaikkea sieltä löytyy!

By |2020-05-20T15:50:14+03:0020/05/2020|Ajankohtaista|

Uulun digipalvelut avattu!

Uulu kuuluu!

Silloinkin kun elämme poikkeusaikoja, jolloin livekonsertit ovat tauolla. Nettisivujemme uusi osio www.uulu.fi/digipalvelut valmistui tänään! Sivuilta löytyy muskareita, konsertteja, työpajoja ja erilaista materiaalia kotona ja kouluissa tehtäväksi. Osa digitaalisista palveluistamme on avoimia ja käytössä ilmaiseksi kaikille, osa tilattavissa maksua vastaan.

Keskiviikkona 13.5. viimeisen etäkoulupäivän tuuletuksessa julkaisemme kaksi konserttivideota: alle kouluikäisille/perheille sopivan Yhdessä!-sirkuskonsertin klo 10.15 sekä päiväkoti- ja kouluikäisille soveltuvan Lentävän kalakukon kyydissä -konsertin klo 10.45. Klikkaa siis silloin auki www.uulu.fi/digipalvelut! Linkit konsertteihin julkaistaan myös Facebook-sivuillamme.

Uulu avaa oman mesenaattikampanjan 13.5, jossa työtämme voi tukea ostamalla fanikuvia, soittimia ja tilauskonsertteja/ työpajoja niin live- kuin digimuodossa. Osoitteesta https://mesenaatti.me/1633/uulu-kuuluu voi muiden tukimuotojen ohessa löytää vaikka lapselle, ystävälle tai karanteenioloissa olevalle ikäihmiselle aineettoman syntymäpäivälahjan.

By |2020-05-11T09:52:02+03:0011/05/2020|Ajankohtaista|