Uulu kuuluu!

Silloinkin kun elämme poikkeusaikoja, jolloin livekonsertit ovat tauolla. Nettisivujemme uusi osio www.uulu.fi/digipalvelut valmistui tänään! Sivuilta löytyy muskareita, konsertteja, työpajoja ja erilaista materiaalia kotona ja kouluissa tehtäväksi. Osa digitaalisista palveluistamme on avoimia ja käytössä ilmaiseksi kaikille, osa tilattavissa maksua vastaan.

Keskiviikkona 13.5. viimeisen etäkoulupäivän tuuletuksessa julkaisemme kaksi konserttivideota: alle kouluikäisille/perheille sopivan Yhdessä!-sirkuskonsertin klo 10.15 sekä päiväkoti- ja kouluikäisille soveltuvan Lentävän kalakukon kyydissä -konsertin klo 10.45. Klikkaa siis silloin auki www.uulu.fi/digipalvelut! Linkit konsertteihin julkaistaan myös Facebook-sivuillamme.

Uulu avaa oman mesenaattikampanjan 13.5, jossa työtämme voi tukea ostamalla fanikuvia, soittimia ja tilauskonsertteja/ työpajoja niin live- kuin digimuodossa. Osoitteesta https://mesenaatti.me/1633/uulu-kuuluu voi muiden tukimuotojen ohessa löytää vaikka lapselle, ystävälle tai karanteenioloissa olevalle ikäihmiselle aineettoman syntymäpäivälahjan.