KULTTUURIKESKUS UULU

Kulttuurikeskus Uulu on uusi musiikin, taiteen, tieteen ja kulttuurin tila Tampereen ytimessä, Tammelassa. Tiloissa toimivat mm. Kulttuuriosuuskunta Uulu, Musiikkikoulu Uulu, Eclipse Music, Tampereen Suzukikoulu, Rahvaanmusiikin kerho ry ja useita muusikoita, taiteilijoita ja tieteilijöitä. Kulttuurikeskus Uululla toimii myös Galleria Uulu. Galleriassa on pysyvä myyntinäyttely, ja voimme tarjota myös lyhytkestoiselle näyttelylle tilat. Gallerian toiminta-ajatus on tarjota ilmaista näyttelytilaa taiteilijoille. Ajatuksena on, että me saamme  taidetta tiloihimme taiteilijoilta vaihtokauppana ilmaisesta näyttelytilasta.

Tilaa on keskuksella yhteensä n. 500 m², ja tila koostuu isosta salista, opetuskäyttöön soveltuvasta pienluokasta, soitinkokoelmahuoneesta, neuvottelupisteestä, keittiöstä, kirjastosta, wc-tiloista ja toimistohuoneista.

Voit vuokrata tilojamme vakituisesti tai esim. koulutuksiin, työpajoihin tai tilapäiseen toimisto- tai muuhun työskentelyyn. HUOM! Enää kaksi vapaata vakituista työpistettä, ota yhteyttä äkkiä! 

TILASSA VOI JÄRJESTÄÄ MYÖS TAPAHTUMIA, KUTEN LASTEN SYNTTÄRIJUHLIA TAI ESITYKSIÄ! KYSY TARJOUS!

HINNASTO

Kokonainen huone (n. 20 m²) 450€ / kk (yrityksille 400€ + alv 24%)
Työpiste (1/3 huoneesta) 150€ / kk (yrityksille 140€ + alv 24%)
Tilan lyhytaikainen vuokraus (kaikki muut tilat paitsi työhuoneet): 50€ ensimmäinen tunti, 20€ seuraavat tunnit (sis. alv 24%)

  • siivous 30 € (sis. alv 24%) / alkava tunti, mikäli tarvitaan
  • isännöinti/emännöinti 30 € / h (sis. alv 24%) (=yksi henkilö paikalla tilaisuuden ajan, esim. kahvinkeittoa ja tarvittaessa tilojen esittelyä, soitinkokoelmaan tutustumista yms.)
  • mahdollisuus vuokrata astiastoa 50 hengelle, kysy tarjous!
  • peruutusehdot: sovitun vuokrauksen perumisesta peritään aina 30 € peruutusmaksu. Jos vuokraaja peruu varauksen 15 vuorokautta ennen varausta, ei siitä tule muita lisäkuluja, alle 15 vrk ennen peruutusmaksu on 50% sovitusta hinnasta. Peruutuksesta alle 2 vrk ennen tapahtumaa menee 100% maksu.

 

Hintaan sisältyy oman työpisteen/huoneen lisäksi kaikkien yhteisten tilojen käyttö (keittiö, wc, neuvottelupisteet, käsikirjasto, opetustila/sali esim. koulutusten järjestämiseen), langaton internet ja printtausmahdollisuus. Kulttuurikeskus Uulussa olet osana laajempaa luovaa yhteisöä, joten synergiamahdollisuudet ovat loputtomat! Lisäksi meillä on esitystekniikkaa ja äänentoistolaitteistoa sekä n. 500 soittimen kokoelma, joiden käytöstä ja vuokrauksesta voidaan neuvotella erikseen. Tiloihin tulee myös tavarahissi suoraan lastauslaiturilta, joten isompienkin tavaroiden roudaus käy kätevästi!

Kysy tarjousta pidempiaikaisesta tarpeesta, säännöllisestä kurssitoiminnasta tms. osoitteesta lari.aaltonen@uulu.fi.

Kulttuurikeskus Uulu löytyy PMK:n talosta Tammelasta osoitteesta Erkkilänkatu 11, 33100 Tampere.

Tilat sijaitsevat talon neljännessä kerroksessa, kulku tiloihin tapahtuu Peltokadun puolelta C-rapun portaita pitkin.  Tilaan pääsee myös B-rapun tavarahissillä suoraan lastauslaiturilta.

Kuva: Jonne Renvall
Kuva: Jonne Renvall
Kuva: Jonne Renvall
Kuva: Jonne Renvall