Musiikkikoulu

Uulun musiikkikoulussa yhdistyvät eri musiikin tyylit, maat ja mantereet, aurinkokunnat ja galaksit!

Tervetuloa Uulun musiikkikouluun tutustumaan monenlaisen musiikin saloihin ja hiomaan taitojasi soitinopetukseen. Ilmoittaudu opetukseen tästä: https://uulu.eepos.fi/

Suosittujen perhe-, vauva- ja soitinmuskareiden lisäksi meillä voit opiskella myös viulun, kitaran tai jouhikon soittoa, laulua, ukulelea, kanteletta, mandoliinia, sähköbassoa, koskettimia sekä rumpuja ja lyömäsoittimia! Lisäksi on mahdollisuus harrastaa yhteissoittoa kahdessa yhtyeessä: Folk Fabrik -yhtyeessä ja oldtime/bluegrass-yhtyeessä sekä kuoroissa: Bulgarialaisen laulun kuoro HUBAVAssa, kansanlauluyhtye Rahvaan laulussa ja Ammattimaiset aamuäänet ja Sekasunnuntai-kuoroissa. Aivan uutta on Näppärit -ryhmät lapsille, nuorille ja aikuisille ja senioreille!

Musiikkikoulullamme on vahva kansan- ja maailman musiikkien painotus. Lisäksi järjestämme erilaisia lyhytkursseja ympäri vuoden.

Musiikkikouluumme ovat tervetulleita niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Et tarvitse aikaisempaa soitto- tai laulukokemusta. Opetus tapahtuu pääasiassa ryhmissä, mutta opiskella voi myös yksityistunneilla. Emme järjestä pääsykokeita, vaan opiskelijat hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tutustu oppiaineisiin ja opettajiin! Uusina opettajina lukuvuonna 2019–2020 meillä aloittaa Petra Poutanen-Hurme kuoronjohdossa ja Neea Lamminmäki koskettimissa/Näppäreissä.

Opetuksemme on taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista.

Lukuvuosi 2019–2020: syyslukukausi 26.8.–8.12.2019 ja kevätlukukausi 13.1.–18.5.2020.

OLEMME SIIRTYNEET SÄHKÖISEEN ILMOITTAUTUMISEEN, ILMOITTAUDU TÄSTÄ: https://uulu.eepos.fi/

KATSO UULUN MUSIIKKIKOULULAISTEN ESITYSTÄ vuodelta 2015.

Lisätiedot: Silja Palomäki, vs. rehtori / rehtori@uulu.fi / 050 540 8872

Muskari Uulufestissä. Kuva: Konsta Leppänen.
Toni Jokinityn flamencokitaraoppilaita syksyltä 2016