Musiikkikoulu

Opetusohjelma
Oppiaineet
Lyhytkurssit
Opettajat
Hinnasto
Yhteystiedot
Ajankohtaista
Oppilaan opas

Uulun musiikkikoulussa yhdistyvät eri musiikin tyylit, maat ja mantereet, aurinkokunnat ja galaksit!

Tervetuloa Uulun musiikkikouluun tutustumaan monenlaisen musiikin saloihin ja hiomaan taitojasi soitinopetukseen. Ilmoittaudu opetukseen tästä: https://uulu.eepos.fi/

Suosittujen perhe-, vauva- ja soitinmuskareiden lisäksi meillä voit opiskella myös viulun, kitaran tai jouhikon soittoa, laulua, ukulelea, kanteletta, mandoliinia, sähköbassoa, koskettimia sekä rumpuja ja lyömäsoittimia! Lisäksi on mahdollisuus harrastaa yhteissoittoa kahdessa yhtyeessä: Folk Fabrik -yhtyeessä ja oldtime/bluegrass-yhtyeessä sekä kuoroissa: Bulgarialaisen laulun kuoro HUBAVAssa, Ammattimaiset aamuäänet ja Sekasunnuntai-kuoroissa. Aivan uutta on Näppärit -ryhmät lapsille, nuorille ja aikuisille ja senioreille!

Musiikkikoulullamme on vahva kansan- ja maailman musiikkien painotus. Lisäksi järjestämme erilaisia lyhytkursseja ympäri vuoden.

Musiikkikouluumme ovat tervetulleita niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Et tarvitse aikaisempaa soitto- tai laulukokemusta. Opetus tapahtuu pääasiassa ryhmissä, mutta opiskella voi myös yksityistunneilla. Emme järjestä pääsykokeita, vaan opiskelijat hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tutustu oppiaineisiin ja opettajiin! Uusina opettajina lukuvuonna 2019–2020 meillä aloittaa Petra Poutanen-Hurme kuoronjohdossa ja Neea Lamminmäki koskettimissa/Näppäreissä.

Opetuksemme on taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista.

Lukuvuosi 2019–2020: syyslukukausi 26.8.–8.12.2019 ja kevätlukukausi 13.1.–18.5.2020.

OLEMME SIIRTYNEET SÄHKÖISEEN ILMOITTAUTUMISEEN, ILMOITTAUDU TÄSTÄ: https://uulu.eepos.fi/

KATSO UULUN MUSIIKKIKOULULAISTEN ESITYSTÄ vuodelta 2015.

Lisätiedot: Silja Palomäki, vs. rehtori / rehtori@uulu.fi / 050 540 8872

Muskari Uulufestissä. Kuva: Konsta Leppänen.
Toni Jokinityn flamencokitaraoppilaita syksyltä 2016