Musiikkikoulu

Opetusohjelma
Oppiaineet
Lyhytkurssit
Opettajat
Hinnasto
Yhteystiedot

Uulun musiikkikoulussa yhdistyvät eri musiikin tyylit, maat ja mantereet, aurinkokunnat ja galaksit!

Tervetuloa Uulun musiikkikouluun tutustumaan monenlaisen musiikin saloihin ja hiomaan taitojasi soitinopetukseen. Ilmoittaudu opetukseen tästä: https://uulu.eepos.fi/

Suosittujen perhe-, vauva- ja soitinmuskareiden lisäksi meillä voit opiskella myös viulun, kitaran tai jouhikon soittoa, laulua, ukulelea, kanteletta, mandoliinia, sähköbassoa sekä rumpuja ja lyömäsoittimia! Lisäksi on mahdollisuus harrastaa yhteissoittoa kahdessa yhtyeessä: kansanmusiikkiyhtyeessä ja oldtime/bluegrass-yhtyeessä sekä kahdessa kuorossa: Bulgarialaisen laulun kuoro HUBAVAssa ja kansanlauluyhtye Rahvaan Laulussa.

Musiikkikoulullamme on vahva kansan- ja maailman musiikkien painotus. Lisäksi järjestämme erilaisia lyhytkursseja ympäri vuoden.

Musiikkikouluumme ovat tervetulleita niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Et tarvitse aikaisempaa soitto- tai laulukokemusta. Opetus tapahtuu pääasiassa ryhmissä, mutta opiskella voi myös yksityistunneilla. Emme järjestä pääsykokeita, vaan opiskelijat hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tutustu oppiaineisiin ja opettajiin! Uusina opettajina lukuvuonna 2018–2019 meillä aloittaa Maija Halme laulussa, Terho Asikainen viulussa ja jouhikossa, Hanna Ryynänen kanteleessa sekä Joonas Ojajärvi sähköbassossa.

Opetuksemme on taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista.

Lukuvuosi 2018–2019: syyslukukausi 27.8.–9.12.2018 ja kevätlukukausi 14.1.–19.5.2019.

OLEMME SIIRTYNEET SÄHKÖISEEN ILMOITTAUTUMISEEN, ILMOITTAUDU TÄSTÄ: https://uulu.eepos.fi/

KATSO UULUN MUSIIKKIKOULULAISTEN ESITYSTÄ vuodelta 2015.

Lisätiedot: Silja Palomäki, vs. rehtori / rehtori@uulu.fi / 050 540 8872

Antero biisinikkaroi. Kuva: Konsta Leppänen.
Muskari Uulufestissä. Kuva: Konsta Leppänen.
Toni Jokinityn flamencokitaraoppilaita syksyltä 2016