Yhtyeet ja ohjelmapalvelut

Yhtyeet
Virkistys- ja tyky-palvelut
Synttäripalvelut
Soitinradat


Ohjelmatoimisto

Kaipaako tapahtumasi vetäviä esiintyjiä? Uulun kontaktit niin suomalais- kuin maahanmuuttajamuusikoihin takaavat oikeanlaisen ohjelmapalvelun tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Olemme välittäneet esiintyjiä

  • festivaaleille
  • seminaarien avajaisiin ja jatkoille
  • erilaisiin yksityistilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin ja harjannostajaisiin
  • yritysten ja yhdistysten juhliin
  • kouluihin ja päiväkoteihin (Uulun toiminnalliset konsertit)
  • ravintoloihin

Uulun yhtyeet

Lastenyhtyeet

BIISINIKKARIT-ORKESTERI

Biisinikkarit-160614-2923

Biisinikkareiden ohjelmisto koostuu lasten kanssa yhdessä tehdyistä lauluista. Yhtyeen keikalla myös yleisö pääsee osaksi bändiä tanssimaan ja laulamaan sekä tekemään yhden täysin uuden biisin! Lasten kanssa yhdessä sävelletyt ja sanoitetut kappaleet ovat todella mielikuvituksellisia ja hauskoja, ne kertovat erilaisista lapsille tärkeistä asioista, kuten harrastuksista, lemmikeistä ja juhlapäivistä – Haisulin huonosta päivästä mäenlaskun riemuihin. Laulujen tyylilajit vaihtelevat humpasta kiinalaiseen räppiin, joten konsertissa tulevat samalla tutuksi erilaiset musiikin tyylilajit ja soittimet. Orkesterin kokoonpanossa on sähkökitara, basso ja perkussiosoittimia eri puolilta maailmaa. Orkesteri on perusettu vuonna 2015 ja  se on kerinnyt käydä jo esiintymässä mm. Ilosaarirokin lasten tapahtumassa. Biisinikkarit löytyy myös Facebookista!

Kuuntele näyte Biisinikkareilta!

HÖPINÄTÖTTERÖ

hopinatottero

Höpinätötterö – villiä hopinää since 2014!

Kaipaako lastentapahtumasi vielä takuuvarmaa viihdyttäjää? Ei huolta, sillä Höpinätötterö on jo pakannut soittimet autoonsa ja on valmiina kurvaamaan paikalle!

Höpinätötterö on lastenmusiikkiduo, jonka vinkeän vinksahtanut show tarjoilee hupia ja huumoria koko perheelle. Lauluissa seikkailevat muun muassa vauhdikkaat ralliautot, herkulliset voileivät sekä Nestori-mato. Orkesterissa laulavat ja soittavat Janne Laurila (kitara & laulu) ja Joonas Keskinen (kontrabasso & laulu), jotka loihtivat ilmoille kaikenlaista höpinää!

Höpinätötterö on perustettiin keväällä 2014 ja on keikkaillut esimerkiksi Tampereen kaupungin järjestämissä Kujilta kuuluu kummia -kaupunginosatapahtumissa, Tampereen Kukkaisviikoilla, lukuisissa eri järjestötilaisuuksissa (mm. MLL:n tilaisuuksissa), päiväkodeissa, alakouluissa ja kirjastoissa. Esiintymisiä on yhtyeen lyhyestä iästä huolimatta kertynyt jo useita kymmeniä. Tämän lisäksi Jannella ja Joonaksella on molemmilla vuosien kokemus ammattilaisuudesta niin lasten- kuin aikuistenmusiikinkinkin parissa.

Ei sitten muuta kuin hippulat vinkumaan ja höpinää tötteröön!

HT Facebookissa: https://www.facebook.com/hopinatottero

Muut yhtyeet

KÄPPI & KÄPPI

IMG_5630.JPG

Käppien duossa yhdistyy tansanialaisen sormipianon sekä kotoisen jouhikon ja kanteleen sointi. Laulut koostuvat suomalaisista kansanperinnearkistojen aarteista sekä ilimba-sormipianon mestareiden eli gogo-heimoon kuuluvan Zawosen perheen lauluista. Petra Käppi ja Pekko Käppi ovat tamperelaisia etnomusikologeja ja muusikkoja. Pekko Käppi on merkittävä jouhikon soiton uudistaja ja hän seikkailee eri musiikkityylien rajamaastossa pelottomasti. Petra Käppi tekee töitä kulttuuriosuuskunta Uulussa ja on monipuolinen taiteilija, joka yhdistää työssään mm. suomalaista kansanmusiikkia, afrikkalaista perinnemusiikkia, teatteria ja tanssia.

DADDY & THE DAWGS

Daddy & The Dawgs (c) Elina Arola

Fuusioivaa bluegrassia ja kamarikantria.

Daddy & The Dawgs vaeltaa vuoristopolkuja keskellä tiheää pystymetsää. Appalakkien vuoristoveikon mielenmaisemaan asettuvat sen jännittävimmät seikkailut kuin kuvakirjaan kuistille keinutuoliin. Bluegrass, oldtime ja daddyfolk yhtyeen huolella terävöittämässä keitoksessa kirkkaaksi tisleeksi, jossa ei enää erota missä menee isän ja koiran raja.

Marko Niittymäki: laulu, banjot, mandoliini, dobro
Panu Ukkonen: kontrabasso, laulu
Konsta Eskelinen: viulu, laulu
Antero Mentu: kitara, laulu

SOUND THE BELL!

Sound The Bell! (c) STB

Avaruudellista rockia soittava Sound The Bell! löysi olomuotonsa loppuvuodesta 2014 tamperelaiskolmikon jamikokoontumisten myötä. Yhtyeen jäsenten musiikilliset taustat kuuluvat monipuolisina vaikutteina psykedeliasta post rockiin ja jazzista metallin – lopputuloksena on omalaatuinen sointimaailma, joka johdattaa kuulijansa tutkimusmatkalle hämyisen dekadenssin rock-salongeista auringonvalossa kylpeviin soonisiin paratiiseihin.

Sound The Bell! Soitti ensimmäiset keikkansa kesällä 2015 ja jatkaa nyt esiintymistä aktiivisesti. Yhtye ryhtyi myös nauhoittamaan ensimmäistä pitkäsoittoaan keväällä 2016.

Panu Ukkonen: basso, laulu
Antero Mentu: kitara
Simo Laihonen: rummut

Svengaavat seminaarit

Uulu hallitsee myös seminaarikokonaisuudet, joissa vaikka koko salillinen jakkupukuisia vieraita saadaan hetkeksi musisoimaan hauskalla ja unohtumattomalla tavalla. Niin ulkomaisten kuin suomalaisten vieraiden viihdyttämiseen sopii Metsän Ääni -paketti, jossa suomalaiset muinaiset soittimet ja musiikin tyylit esitellään 5, 10 tai 15 minuutin mittaisten konferenssivälipalojen muodossa.

”Uulu vakuutti vahvalla oman alansa erityisosaamisella ja yhteistyö Uulun kanssa oli helppoa ja antoisaa. He sitoivat esityksensä luontevasti seminaarin aiheeseen ja onnistuivat osallistamaan koko 270 hengen yleisön mukaan esitykseen.”
Sanni Pekkala, kehityspäällikkö, SOK.

Mikäli mielenkiintosi ohjelmapalveluihin heräsi, ota yhteyttä

Joonas Keskinen / joonas (at) uulu.fi / 040 589 6601 tai
Henna Leisiö/ henna (at) uulu.fi/ 044-5245693

Virkistys- ja tyky-palvelut

Tarjoamme laajan kattauksen virkistys- ja tykypaketteja. Tavanomaisemmasta päästä ovat tykyliikunnaksi soveltuvat tanssikurssit tai erilliset tanssitunnit. Erikoisempiakin vaihtoehtoja löytyy: jännitystä virkistyspäiväänsä saa tilaamalla sarvisuunnistuksen, joka toteutetaan illalla hämärässä metsässä. Ne, jotka haluavat nauraa katketakseen, voivat kokeilla kykyjään aikuisten muskarissa. Lempeää hiljentymistä kaipaava taas on varmasti tyytyväinen sitarilla säestettävään venyttely- ja rentoutustuokioon!

Virkistys- ja tykytuotteet suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan hänen erityistarpeitaan.


Synttäripalvelut

Kulttuuriosuuskunta Uulu on jo vuosia järjestänyt lasten soittosyntymäpäiviä lukuisilla eri teemoilla. Näitä on toteutettu sekä yksityisten pyynnöstä että osana kulttuurikeskus PiiPoon synttäritarjontaa. Uulu tuottaa juhliin iloisen ja räväkän musiikkihetken kaikenikäisille. Vaikka tässä puhutaankin lasten synttäreistä, niin olemme myös tuottaneet ohjelmia räätälöitynä aikuisten synttäreille. Hauskuustakuu koskee kaikkia! Syntymäpäivä ohjelman voi tilata mihin vaan, mutta tarjoamme myös tilojamme syntymäpäiväjuhliin. Kulttuurikeskus Uulu sijaistee Tammelassa, ja on vuokrattavissa viikonloppuisin myös syntympäiväjuhlille.

Info

Syntymäpäivätyöpaja ja Uulun tilojen vuokra kahdeksi tunniksi syntymäpäiville on yhteensä 150 euroa. Pelkän synttäripajan hinta asiakkaan omissa tiloissa on 125 euroa + matkakulut paikasta riippuen. Kaikkien synttärien työpajojen kesto on lasten iästä ja keskittymistasosta riippuen 30–45 minuuttia. Pelkän tilan vuokraaminen Uulun kulttuurikeskuksesta synttäreitä varten maksaa 100 euroa.

Toivomukset tilaajalle

Soittosynttäreihin tarvitsemme tilaajan puolelta tarpeeksi suuren tilan, jossa mahtuu tanssimaan ja leikkimään ja jossa meluaminen ei häiritse ketään – synttäriporukan rummunpaukutus kun ei yleensä ole hiljaista toimintaa. Aikuisten toivotaan olevan paikalla ohjelman aikana, koska etenkin pienempiä jotkut soittimet ja niiden äänet saattavat ensi alkuun jännittää.

SYNTTÄRIPAKETIT

Biisinikkari-synttärit 3-100 vuotiaille

Biisinikkarit-synttäreillä nikkaroidaan oma kappale, johon tehdään tietysti myös sanat, sävel ja sovitus. Omaa musiikkia luodaan erilaisilla soittimilla. Kappale harjoitellaan ja lopuksi nauhoitetaan demo muistoksi työpajasta. Synttäriporukka saa oman biisinsä mukaan mp3-tiedostona tai cd-levyllä.

Rytmikylpysynttärit 0-5 vuotiaille

 Rytmikylvyissä lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia rumpuja ja tunnustelemaan niiden kalvojen värinää, mikä on monesta pienestä ihmisestä kerrastaan vastustamattoman hauskaa! Iloista ja rytmikästä tanssia, loruja ja lauluja tarjoillaan pienille ihmisille sopivina annoksina.

Karnevaalisynttärit 6-12-vuotiaille

Karnevaaleissa tanssitaan sambaa ja kokeilaan samban säestyssoittimia. Näille synttäreille sopivat korkokengät, hameet ja kaikki hienot päähineet! Oba oba!

Matka navajojen maille -synttärit 4-10-vuotiaille

Sankari saa kaulaansa kotkanluisen huilun, ja siitä alkaa sukellus navajo-intiaanien maailmaan. Luvassa huikeita tarinoita, lauluja ja powwow-rummun päristystä!

HUOM! Myös muita taidetyöpajoja on mahdollista järjestää meidän kautta Uulun tiloissa järjestettävillä synttäreillä. Synttäreillä toimii hyvin esim sirkus, maalaus tai sanataide. Myös muiden taidelajien synttäripaketti on 150 euroa (sisältää tilan ja ohjelman).

Erityistoiveita saa esittää, ja ne toteutetaan mahdollisuuksien mukaan asiakkaan haluamalla tavalla. Lisätietoja: Henna Leisiö / henna@uulu.fi / 040 5245693  tai Petra Käppi / petra@uulu.fi / 050 3084291


Soitinradat

Jos olet järjestämässä mitä tahansa tapahtumaa, jossa tarvitaan tekemistä sadoille tai jopa tuhansille eri-ikäisille vauvasta vaariin, kannattaa kääntyä Uulun puoleen. Aina yhtä kiehtovat, eri tavoin teemoitetut soitinradat ovat helppo ja kätevä keino saada hauskaa tekemistä koko joukolle. Alla muutama esimerkki.

Maailman musiikin rata (4 pistettä)

Afrikan kulttuurialue, Irlanti, Intia, Australia. Jokaisessa pisteessä kuunnellaan musiikkinäytteitä, kokeillaan soittimia ja opitaan pätkä laulua tai tanssia tai kuunnellaan joku tarina.

Muinaismusiikin rata (7 pistettä)

Tutustutaan suomalaiseen muinaismusiikkiin ja käydään läpi rummut ja helistimet, munniharppu ja suhistuspuu, kantele ja jouhikko, puhaltimet, loitsut ja karjankutsut, arkaainen tanssi ja laulu.

Pyydä meiltä tarjous! Soitinradoista vastaa Henna Leisiö / 044 524 5693 / henna(at)uulu.fi

Elämäsi halloween- tai joulujuhla

Jos haet vaihtelua vuosittaisiin joulu- tai halloweenjuhliisi, toteutamme taatusti tunnelmalliset ja yllätykselliset tapahtumakokonaisuudet yhdessä Iloilo Tuotantopalveluiden kanssa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun tapahtumaasi sopiva kokonaisuus!

Mörkömusaa ja kummia kuvia

Sopivan karmeassa mörköradassa lapset ja lapsenmieliset askartelevat oman mörön valmiista kuvista ja tikuista sekä värittävät sen. Mörölle etsitään listasta sopiva etu- ja sukunimi. Sitten mietitään, miltä oma mörkö voisi kuulostaa. Esillä on Uulun soitinarsenaalin kummallisuuksia, joista ohjaajan johdolla etsitään sitä oikeaa soundia jokaiselle mörölle. Ei kun kokeilemaan!

Info

Kokonaisuus toteutetaan 3 ohjaajan voimin. Uulun ja Iloilon yhteinen Halloween-kokonaisuus on toteutettu useimmiten kauppakeskuksessa teemaan sopivana ajankohtana, mutta miksei tämä kävisi vaikkapa synttärijuhliin?

Toiveet tilaajalle

Tilaajan puolelta paikalle tarvitaan 4 suurta pöytää, tuoleja sekä tarpeeksi suuri tila. Hinta sovitaan tapauskohtaisesti riippuen tapahtuman kestosta ja rekvisiitan tarpeellisuudesta. Pyydä tarjous!

Tonttuja jouluna nään 

Tämä on taatusti erilainen tonttutapahtuma! Paikalla on Täti Taikakynä ihanine tilauskuvineen sekä Uulun iloinen tonttuorkesteri. Suositulla Tunnista joululaulu -pisteellä soitetaan joululaulumelodioita Uulun hauskoilla soittimilla. Nenähuiluversio Jouluyö Juhlayö -klassikosta voi saada etevänkin joululaulukonkarin huulen pyöreäksi. Joululauluja voi myös tuunata: vaihtaa sanoja, keksiä lisää säkeistöjä tai miettiä, millä omituisella soittimella tuttua joululaulua voisi piristää.

Info ja toiveet tilaajalle

Uulun ja Iloilon joulukokonaisuus on kiertänyt kauppakeskuksissa, mutta sopii aivan yhtä hyvin vaikka koulun joulujuhliin. Joulushown toteuttamiseen tarvitaan 4 ohjaajaa ja 4 suurta pöytää, cd-soitin ja mielellään ainakin osa tonttuorkesterin vaatimasta äänentoistosta. Rekvisiitan tuomme itse paikalle. Hinta sovitaan tapauskohtaisesti riippuen tapahtuman kestosta. Pyydä tarjous!

 

Soitinradoista ja tapahtumakokonaisuuksista vastaa Henna Leisiö / 044 524 5693 / henna(at)uulu.fi