Yhteystiedot

Kulttuurikeskus Uulu löytyy PMK:n talosta Tammelasta osoitteesta Erkkilänkatu 11, 33100 Tampere.

Tilat sijaitsevat talon neljännessä kerroksessa, kulku tiloihin tapahtuu Peltokadun puolelta C-rapun portaita pitkin. Vaunujen kanssa tilaan pääsee B-rapun tavarahissillä.

Kulttuuriosuuskunta Uulu
Erkkilänkatu 11
33100 Tampere

Y-tunnus: 1859786-1

Jonkun uululaisista löytää kulttuurikeskuksesta yleensä arkisin klo 10–16. Piipahduksista kannattaa ilmoittaa kuitenkin etukäteen ja varmistaa, että joku on paikalla.

Henkilökunnan yhteystiedot

Kirjasto

Kulttuurikeskus Uulun tiloissa sijaitsee myös osuuskunnan musiikkiaiheinen käsikirjasto. Osuuskunnan ja sen jäsenten alan kirjallisuus on luetteloitu ja viety tietokantaan osana opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa tietoaineistohanketta.

Tietokantaa voi selailla osoitteessa http://koha.gmc.fi valitsemalla selailtavaksi kirjastoksi Kulttuuriosuuskunta Uulun. Mikäli joku teos herättää kiinnostuksesi, ota yhteyttä ja tule selaamaan!

Kokoelma keskittyy pääosin musiikintutkimukselliseen kirjallisuuteen, mutta kokoelmissa on myös yleisempää tutkimuskirjallisuutta mm. antropologian, perinteentutkimuksen ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen aloilta. Lisäksi hyllystä löytyy erilaista nuottiaineistoa, tieteellisiä lehtiä musiikintutkimuksen saralta sekä cd-levyjä enimmäkseen maailmanmusiikin ja perinnemusiikin alueilta.

Kirjastosta löytyy myös koko Suomen Kansan Vanhat Runot -sarja sekä mm. New Grove’s Dictionary of Music and Musicians -tietosanakirjasarja (1995 painos).

Uulun kirjasto